Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,4 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,4
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
7,8
Personel
8,2
Stosunek jakości do ceny
8,4
Opinie
    Roninesku
    pl
    7,5
    5 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl
    9,6
    25 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Władysław
    pl
    8,3
    24 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Eliza
    pl
    9,2
    7 października 2017
    Tallin jest przeuroczy. Warto tam pojechać, przejść się na starówkę oraz nad morze :)
    Znajomość angielskiego mogłaby być na lepszym poziomie oraz wiedza na temat miejsc gdzie można zjeść potrawy z regionalnej kuchni.
    Hotelik przytulny, przyjemny. Fantastyczna lokalizacja dla osób, które mają tam spędzić jedną noc i mają mało czasu na zwiedzanie. Nie jest to hotel, który pachnie nowością ale jest czysty. Może faktycznie jak czytałam w opiniach, że mała, nawet bardzo mała winda, ale można np. wysłać bagaże windą, a przejść się na nogach po schodach :)
    Jakub
    pl
    9,6
    6 października 2017
    Świetna lokalizacja, dobry stosunek ceny do jakości.
    Wyposażenie ma już kilka lat i niektóre elementy wyglądają na trochę zużyte.
    Doskonała lokalizacja zaraz przy ratuszu na starówce, blisko do tramwaju na lotnisko. Nieduży hotel w starej kamienicy. Dobry stosunek ceny do jakości.
    Jan
    pl
    8,8
    20 września 2017
    Wygodnie w sercu miasta
    Okno na głośną ulicę, hałas szczególnie odczuwalny w nocy. Ciasna winda. Utrudniony dostęp do parkingu. Dojazd samochodem pod hotel możliwy tylko na czas wyładowania bagażu i to też ze złamaniem przepisu.
    Przestronny pokój z lodówką. Lokalizacja na Starym Mieście istotna dla zwiedzania przy krótkich pobytach.
    0skar
    pl
    8,8
    17 września 2017
    Miły hotel na starym mieście
    Sprzątanie pokoju zostało ograniczone do położenia narzuty na łóżko...
    Pokój, który został nam przydzielony był ogromy (jak na pokój hotelowy). Wszedzie było czysto. W pokoju niczego nam nie brakowało. Był rownież dostępny mini barek w pokoju.
    Mateusz
    pl
    7,5
    7 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    5,4
    15 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    LUKASZ
    pl
    8,8
    29 czerwca 2017
    Ponieważ obiekt znajduje się na starówce myślę, że osoby które będą mieć pokój od ulicy (a jest ich niewiele) muszą się liczyć z hałasami powodowanymi przez imprezujących w okolicznych barach ludzi.
    Obiekt zlokalizowany w historycznej kamienicy w samym centrum starówki, przez co wszędzie blisko. Do portu, skąd odchodzą promy np. do Helsinek i Sztokholmu piechotą przejście zajmowało nam ok 15 min. W obiekcie znajduje się mała winda - wchodzi do niej bez składania mały wózek dziecięcy, jednak wtedy pojedzie tylko jeden rodzic. Mieliśmy pokój rodzinny na ostatnim piętrze. Bardzo duży, z ładnym widokiem na dachy sąsiednich kamienic. Bardzo sympatyczny i pomocny personel. Wszędzie czysto. Recepcja znajduje się na 1 piętrze.
    pl
    7,5
    14 czerwca 2017
    Pokoje są stare i dość zniszczone, co nie robi zbyt dobrego wrażenia. Lodówka hałasuje (trzeba było odłączyć bo nie można było spać), spłuczka w toalecie cieknie. Sygnał Tv słaby, mała ilość kanałów.
    Świetna lokalizacja na starym mieście - wszędzie blisko. Mimo lokalizacji było cicho. Pokoje czyste.
    Maciej
    pl
    10
    2 maja 2017
    Bardzo dobry hotel. Świetna lokalizacja
    Przez wywietrzniki słychać rozmowy z innych pokoi.
    Hotel jest świetnie położony. W budynku jest mała winda. Recepcja na piętrze nr 2. Obsługa miła i pomocna. Posługiwała się językiem angielskim. Wejście na każde piętro mieszkalne dodatkowo zabezpieczone drzwiami z zamkiem na kartę. Miałem pokój od strony dziedzińca. Jest to dobry wybór jeżeli chce się odpocząć. Od strony ulicy są puby a goście lubią wyjść na dwór niezależnie od pogody. Pokój był duży. W wyposażeniu m. in. duży telewizor, minibar, sejf, pismo święte, dodatkowe kołdry, biurko i dwa fotele. Wszystko czyste. Biurko było lekko uszkodzone. Ceny produktów w minibarku niewygórowane. Łazienka czysta i duża. W łazience znajduje się suszarka do włosów. Pokoje sprzątane codziennie. Jadalnia jest mała ale nie było problemu z miejscami. Jedzenie monotonne ale smaczne. Wszystko czyste.
    Bartosz
    pl
    8,3
    7 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    10
    2 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    JACEK
    pl
    10
    15 grudnia 2016
    Polecam
    Super lokalizacja.
    Piotrek
    pl
    5,0
    15 października 2016
    Mała sala jadalna, akurat my musieliśmy czekać na posiłek (brak wolnych miejsc) Skromne śniadanie, słabo uzupełniane braki w potrawach. Ale, największym "grzechem" personelu była sytuacja zamawiana taksówki na lotnisko. 4 rano to nie jest czas na negocjowanie z panem z recepcji, skoro dzień wcześniej zamawiam taksówkę na 4 rano to ma być na 4 a nie na 4:10, bo do pana z recepcji nie oddzwonili z firmy taksówkowej i nie podali nr taksówki która przyjedzie. Czyli siedzimy i czekamy bo jak zamówiłem to muszę czekać…ale na kogo? Drobniejsza ale uciążliwa skucha to zakręcanie grzejników przez personel sprzątający. Przy 4 stopniach na dworze wieczorem po powrocie było zimno w pokoju.
    Lokalizacja była jednocześnie plusem i minusem. W tygodniu cisza, wraz z początkiem weekendu rzeźnia pod oknami. Hałas niesamowity w pokojach od ulicy, pod oknami tłum pijanej młodzieży. Oczywiście Hotel nie ma na to wpływu, ale wystarczy powiedzieć ze tak może być i dać możliwość wyboru zamiast "podkładać " dyskretnie zatyczki do uszu.
    Rafał
    pl
    8,3
    10 października 2016
    Tallinn to piękne miasto!
    Brak parkingu, trzeba było kombinować! Chyba recepcjonista z łapanki!
    czysto i dobra lokalizacja, wszędzie blisko!
    Jacek
    pl
    8,8
    5 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl
    7,1
    4 października 2016
    za miękkie łóżko
    klimat
    Karolina55
    pl
    9,6
    2 października 2016
    Wyposażenie hotelu adekwatne do ceny.
    Pokój na 4 piętrze od strony dziedzińca był cichy i przestronny z dużą czystą łazienką z oknem co oceniam zdecydowanie na plus. Bardzo dobra lokalizacja hotelu. Miły personel. Pokój był codziennie sprzątany. Pokój wyglądał tak samo jak na zdjęciach.
Ładowanie opinii
Zamknij